Tårnby – Hele livet

Tårnby er en populær kommune at bo i. Det ses især, da kommunen i en undersøgelse rangerer øverst som den kommune med den største andel af fraflyttere, der efter endt uddannelse vender tilbage til hjemkommunen.

Det er naturligvis dejligt, og SF vil gerne bygge videre på dette solide fundament. Vi mener, at Tårnby skal være så god en kommune, at man får lyst til at bo her hele livet.

Tårnby har en god økonomi, og vi skal fortsat bruge vores penge bedst muligt, så borgerne i Tårnby får den bedste service. Alt andet er simpelthen ikke godt nok.

SF vil i den kommende periode fortsat arbejde bredt sammen med de øvrige partier for at sætte borgerne i centrum og sætte dem i den bedst tænkelige position til at leve hele deres liv i vores dejlige kommune.

Der skal være plads til alle, om du er ung, gammel eller midt i mellem. Det er vores alle sammens kommune. Det er et fælles ansvar.

Spidskandidat

Winnie Sørensen

A-kasseleder i 3F i Kastrup.

Winnie er SF’s nuværende medlem af kommunalbestyrelsen.

Hun er formand for kulturelt udvalg og sidder desuden i Økonomiudvalget og Miljø- og Teknikudvalget.

Winnie bor i Kongelundsparken med sin mand Bjørn. Sammen har de to voksne børn.

Winnie arbejder til dagligt med udbetaling af dagpenge, efteruddannelse og jobformidling, og beskæftigelsespolitikken.At få unge i job eller uddannelse ligger hende meget på sinde. 

Jan Bakmand Nørgaard

Viceskoleder ansat i Tårnby Kommune

Jan er født og opvorkset i Tårnby. Han har boet næsten hele sit liv i Tårnby. Nu bor han på Vestamager med sin kæreste Signe og deres to drenge på 7 og 9 år.

Jan er ansat som viceskoleleder på kommunens specialskole. Før dette var han ansat som lærer i kommunen i over 10 år.

Skolepolitik ligger derfor naturligvis Jan meget på sinde da han til daglig har gang i kommunens skoler både som ansat og forældre.

Hanne Bager

Leif Olsen

Kirsten Olsen

Stig Brenøe